luni, 3 aprilie 2017

TIC

Școala altfel

În ”Școala altfel” noi ne-am propus sa cunoștem Iașul, aici, am vizitat BIBLIOTECA ÎN LIMBA ENGLEZA,PALATUL CULTURII,UNIVERSITATEA ”ALEXANDRU IOAN CUZA” dar și GRADINA BOTANICĂ de pe Copou. Prin aceste activități am acumulat competențe de a comunica unui grup mare de elevi,informații despre acele instituții și de ce sunt aceste instituții importante pentru noi dar și pentru ieșeni.
Imagini pentru UNIVERSITATEa alexandru ioan cuza iasi
Pe lânga aceste vizite,am petrecut timp cu doamna dirigintă in clasăuitandu-ne la film, iar în ultima zi din ”Școala altfel” a venit un domn de la instituția de poliție din Iași care ne-a vorbit despre violența în familie.
Prin ”Școala altfel” am înțeles ca se urmărește sa cunoști,să descoperi, sa te integrezi in societate prin atitudine,respect etc.

Luni:Am stat acasă  deoarece . doamna diriginta a avut de rezolvat o problemă personală.
Imagini pentru gradina botanica iasi
   Marți:Am mers împreună cu doamna dirigintă la gradina botanică din Iași , unde am explorat-o.
Imagini pentru palatul culturiiImagini pentru british council iasi   Miercuri:Am vizitat Palatul Culturii din Iași ; un loc minunat , care m-a încântat, după care am mers la biblioteca Britsh Council , tot din Iași. Joi: Am stat in clasă și am vizionat un film împreună, după care am plecat acasă.Consider că toate aceste activități minunate au contribuit la dezvoltarea mea. Școala altfel reprezintă o formă de educație nonformală, deoarece activitățile nu s-au desfășurat în în instituții specializate educarii.
 Şcoala trebuie să te înveţe a fi propriul tău dascăl, cel mai bun şi cel mai aspru.